Native Instruments Machine MK3 Retrospective
Native Instruments Machine MK3 Retrospective
 625,00  599,00 inc. btw -  495,04 ex btw Add to cart
Sale!

Native Instruments Machine MK3 Retrospective

 599,00 inc. btw -  495,04 ex btw

-4%

Native Instruments Machine MK3 Retrospective

Fast, intuitive and fun way to create and perform tracks and beats
Integrated hardware/software system with sampler, arranger, mixer, FX and a built-in audio interface
Includes MASCHINE 2.0 software and an 8GB sound library plus KOMPLETE 12 SELECT with 45GB of instruments

Available on backorder

native instruments

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

  • Gemakkelijk retour zending
  • Bestel uw bestelling voor 17.00 uur voor behandeling/verzending op dezelfde dag.
  • Computers 1-5 Dagen ivm maatwerk en duurtest
Guaranteed Safe Checkout

Native Instruments Machine MK3 Retrospective

Maschine MK3 PRODUCTION AND PERFORMANCE SYSTEM

  • Fast, intuitive and fun way to create and perform tracks and beats
  • Integrated hardware/software system with sampler, arranger, mixer, FX and a built-in audio interface
  • Includes MASCHINE 2.0 software and an 8GB sound library plus KOMPLETE 12 SELECT with 45GB of instruments and effects

MAKE YOUR OWN BEAT

MASCHINE’s 16 ultra-responsive pads make it fun and easy to play. In Pad mode, drum in beats or lightly brush sounds on the 16 ultra-responsive pads. Switch to keyboard mode and play like a piano. And in Step mode, the program sounds exactly where you want it, step-by-step automating the pitch, volume, LFO or any other parameter for incredibly intricate and musical results in record time.

NI MASCHINE BUILT FOR SPEED

Native Instruments MASCHINE MK3 lets you effortlessly produce beats, melodies and harmonies with powerful drum synths, premium sounds, an integrated sampler and more – advanced software meets intuitive hardware for an ultra-smooth workflow.

MORE VISUAL
The Native Instruments Maschine MK3 has 2 high-resolution color screens that make it easy to cut samples, preview and preview sounds, tweak FX, and mix and edit your projects – without looking at your computer.

MORE EXPRESSIVE
Find new ways to express yourself with MASCHINE Smart Strip – use it as a pitch wheel to bend sounds, experiment with performing FX or strum like a guitar.

MORE CONVENIENT
USB powered and packed with built-in professional 96 kHz / 24-bit audio interface, you can record, play and perform anywhere.

Brand

Native Instruments

Native Instruments is een toonaangevende fabrikant van software en hardware voor computergebaseerde audioproductie en DJ-en. De missie van het bedrijf is het ontwikkelen van innovatieve, volledig geïntegreerde oplossingen voor alle muziekstijlen en beroepen. De resulterende producten verleggen regelmatig technologische grenzen en openen nieuwe creatieve horizonten voor zowel professionals als amateurs.

We kennen Native Instruments van:

Komplete Software , Komplete kontrol midi keyboards en de Maschine controllers.

Ze hebbeneen missie: het maken van muziek toegankelijker maken voor muzikanten van alle niveaus. Die filosofie loopt als een rode draad door alles wat ze doen, van hardware tot software en zelfs hun digitale diensten, waarmee ze zowel hobbyisten, amateurs als professionals de tools geven die ze nodig hebben om de muziek te maken die jou beweegt.

Ze begonnen in het midden van de jaren ’90 de grenzen van de muziekcreatie te verleggen door een nieuw pad uit te stippelen met innovatieve software-instrumenten VST. De door Native Instruments gebruikte technologie zorgde voor een revolutie op het gebied van muziekcreatie en inspireerde muzikanten – en zelfs andere bedrijven – om nieuwe sonische terreinen te verkennen. Met een reeks producten die fantastisch klinken, gebruiksvriendelijk zijn en de deur openzetten naar grenzeloze creativiteit, is het niet moeilijk om te zien hoe Native Instruments de industrie blijft beïnvloeden en verbazen.

Toen Native Instruments het plan opvatte om de wereld van de muziek te veranderen, wisten ze dat het een monumentale onderneming was. Ze volbrachten deze ambitieuze taak door samen te werken met derden en een ecosysteem op te zetten dat geïntegreerd was in de producten en platforms, zodat muziekmakers gemakkelijk het maximale uit de NI producten konden halen. De wens om een gemeenschap te koesteren blijkt verder uit de toevoeging van gemeenschapsruimtes en vernieuwers zoals de Loop Loft en Metapop aan de NI-groep, aangezien beide entiteiten de NI-filosofie van toewijding aan muziekmakers en een open creatief ecosysteem delen.

native instruments

Additional information

EAN

4042477247560